Kenapa kami

HTS tentiQ adalah jenama diiktiraf di peringkat global yang boleh dipercayai, memberikan pilihan, kualiti, capaian global dan inovasi kepada semua pelanggan di seluruh dunia. Syarikat ini secara unik menggabungkan perniagaan keluarga berfokuskan pelanggan dengan inovasi reka bentuk perintis dan proses pengeluaran yang canggih.Pilihan

Rangkaian sistem binaan sementara yang besar dan pelbagai dihasilkan di kemudahan pengeluaran terkini yang berpangkalan di Jerman. Kemudahan ini mampu mengeluarkan sehingga 60,000m² binaan baharu setiap minggu, membolehkan masa menunggu yang singkat tanpa mengira saiz pesanan.Pencapaian Global

Tenaga jualan teknikal dalaman, berada di seluruh dunia yang menyediakan pengetahuan dan sokongan tempatan. Bekalan, penghantaran dan pemasangan yang cepat boleh disediakan di mana sahaja.Inovasi

Inovasi berterusan dengan teknologi, bahan dan proses baharu yang memastikan pengoptimuman reka bentuk dan pilihan. Reka bentuk terdiri daripada Pagoda kecil biasa hinggalah kepada binaan separa kekal yang paling mengagumkan, unik dan disesuaikan sepenuhnya. Satu pasukan teknikal khas yang terdiri daripada pereka CAD / CAM dan jurutera binaan tersedia untuk projek-projek khas.Kualiti Jerman

Semua produk direka bentuk dan dikilangkan oleh HTS tentiQ di Jerman. Komponen-komponen dibuat dengan menggunakan mesin CNC dan dikemaskan dengan tangan. Semua binaan dihasilkan dan diperakui sepenuhnya mengikut Piawaian Eropah dan Antarabangsa.

Tonton Video


Tentang HTS tentiQ


HTS tentiQ dilancarkan pada tahun 2001 oleh Heniz Röder, seorang inovator industri yang mampu untuk melabur hampir setengah abad pengalaman dan pengetahuan ke dalam penubuhan dan pertumbuhan perniagaan.

Hari ini, HTS tentiQ dianggap sebagai kuasa utama dalam industri binaan sementara, membekalkan salah satu pilihan terbesar dan paling pelbagai untuk khemah acara sementara dan separa kekal dan binaan sementara kepada sektor swasta dan awam di seluruh dunia.

Pada masa ini, syarikat ini mempunyai tenaga kerja mahir dan terlatih seramai lebih daripada 170 orang, dengan majoriti daripada mereka telah bekerja dengan HTS tentiQ sejak awal penubuhannya. Ini termasuk pasukan kuat yang terdiri daripada lebih 50 orang pakar jualan di lokasi strategik meliputi semua wilayah di seluruh dunia dan menyediakan sokongan, bekalan, pengedaran tempatan dan pemasangan jika perlu.


Penyelesaian Mengikut Tempahan

Dihasilkan mengikut keperluan anda

Lihat


Sejarah

Hari ini keluarga yang baharu memiliki syarikat ini, HTS tentiQ beroperasi sebagai peneraju bagi sesuatu yang terkini dalam reka bentuk dan pembinaan sistem struktur khemah sementara dan diketuai oleh anak lelaki Heinrich Röder, CEO Heinz Röder yang telah menubuhkan syarikat baharu beliau pada tahun 2001, bagi memastikan tradisi keluarga diteruskan hingga ke generasi seterusnya.


1959

Permulaan awal perniagaan khemah keluarga Röder bermula dengan penyewaan khemah berkerangka kayu dengan penutup kanvas untuk digunakan sebagai inventori sewa syarikat.

1961

Perniagaan keluarga Röder berkembang kepada pasaran yang membekalkan khemah mereka yang sekarang ini ditawarkan untuk dijual kepada syarikat penyewa khemah lain.

1965

Rangkaian produk awal syarikat berkembang dengan pengenalan keluli yang digunakan sebagai bahan utama untuk komponen kerangka utama, yang menggantikan bahan yang digunakan sebelum itu iaitu kayu.

1975

Pembangunan dan ketersediaan aluminium semperit, digabungkan dengan pengurangan berat yang banyak yang ditawarkan oleh aluminium berbanding keluli, menjadikan ia bahan yang lebih mesra pengguna untuk digunakan dalam pembinaan sistem khemah bermodul. Penggunaan aluminium semperit mempunyai faedah tambahan iaitu saluran bersepadu. Ia memudahkan penambahbaikan yang ketara dalam reka bentuk dengan menggunakan saluran “keder” untuk memasang penutup bumbung dan dinding dengan menggunakan sistem pemasangan keder. Dan ini menjadikan reka bentuk baharu ini sistem bermodul yang sebenar.

1978

Kerangka aluminium baharu dengan sistem alur keder beserta dengan reka bentuk khemah yang terus-menerus berkembang telah membawa kejayaan kepada keluarga Röder tidak lama kemudian. Untuk mengambil kesempatan atas permintaan yang semakin meningkat terhadap produknya, keluarga Röder telah membuka kilang baharu khusus untuk pengeluaran besar-besaran pelbagai sistem khemahnya. Kilang ini terletak di kampung halaman keluarga Röder iaitu Wolferborn, Büdingen, Jerman.

1984

Pembangunan produk yang berterusan telah membolehkan perniagaan keluarga Röder cemerlang sebagai peneraju pasaran, sorotan program pembangunannya telah membawa kepada perekaan, pembuatan dan pelancaran khemah 2 tingkat, berbilang tahap serta bermodul yang pertama di dunia – yang hari ini boleh ditemui dalam pelbagai aplikasi di seluruh dunia.

1992

Heinz dan Edwin Röder memperkenalkan perniagaan keluarga ini, RÖDER AG, kepada bursa saham Jerman.

1993

Pegangan saham majoriti syarikat RÖDER AG diambil alih oleh Klöckner & Co AG. Pada waktu ini keluarga Röder melepaskan pemilikan mereka dalam syarikat.

1994

Heinz Röder memuktamadkan penyerahan perniagaan ini kepada Klöckner & Co AG dan meninggalkan RÖDER AG.

2001

Selepas tujuh tahun mengejar minat dalam perniagaan lain, Heinz Röder melancarkan syarikat pakar pembuat struktur sementara yang baharu RÖDER HTS High Tech Structures KG, yang sekali lagi berpangkalan di kawasan Wolferborn, Büdingen, Jerman.

2002

RÖDER HTS KG membuka pejabat jualan yang pertama di UK, Perancis.

2003

RÖDER HTS KG membuka pejabat jualan yang menguruskan rantau Timur Tengah.

2004

RÖDER HTS KG mengambil alih perniagaan pesaing industrinya HÖCKER STRUCTURES, Bad Salzuflen, Jerman. Pemerolehan HÖCKER STRUCTURES yang strategik itu telah membuka pasaran-pasaran baharu dan menambah beberapa barisan produk baharu kepada portfolio produk yang ditawarkan oleh RÖDER HTS KG pada waktu itu.

2005

RÖDER HTS KG dan HÖCKER GmbH secara rasmi bersatu ke dalam sebuah entiti perdagangan yang dikenali sebagai RÖDER HTS HÖCKER GmbH. Pada tahun yang sama, kilang-kilang pengeluaran RÖDER HTS dan HÖCKER STRUCTURES bergabung menjadi sebuah ibu pejabat dan kilang pembuatan seluas 42,000m² yang tercanggih untuk zamannya yang baharu ditauliahkan, yang terletak di Kefenrod, Jerman.

2006

RÖDER HTS HÖCKER GmbH membuka pejabat jualan subsidiari di Singapura.

2007

RÖDER HTS HÖCKER GmbH membuka pejabat jualan strategik di Rusia dan India.

2008

RÖDER HTS HÖCKER GmbH memperkenalkan rangkaian baru bagi sistem khemah yang direka agar serasi sepenuhnya dengan reka bentuk-reka bentuk lain yang dibekalkan oleh pengeluar lain.

2009

Keluarga Röder meraikan 50 tahun penglibatannya dalam perniagaan khemah pada pameran perdagangan RÖDER HTS HÖCKER GmbH TENT-EXPO 2009. Pada tahun yang sama ia melancarkan struktur kerangka hibrid karbon/aloi yang dipatenkan.

2010

Pelancaran rasmi sistem struktur kerangka hibrid karbon/aloi yang dipatenkan – ringan dan yang pertama seumpamanya dalam teknologi khemah bermodul rentang lega.

2011

Syarikat keluarga, RÖDER HTS HÖCKER GmbH mempunyai wakilnya di peringkat global di 32 buah negara di seluruh dunia. Syarikat mengumumkan pengambilalihan 22,000m² tanah yang bersebelahan dengan kilang pengeluaran berkeluasan 42,000m² sekarang ini – tapak baru ini akan memberikan ruang tambahan yang mencukupi untuk peluasan pada masa akan datang. Fasa yang pertama dijadualkan untuk siap pada bulan Oktober 2011 dengan pembinaan kilang pembuat penutup PVC yang tercanggih pada zamannya dengan keluasan 2,600m².

2012

RÖDER HTS HÖCKER GmbH mewujudkan bahagian ketenteraan dan kemanusiaan khusus yang menawarkan pelbagai tempat perlindungan ringan yang serba pantas dan serba guna yang direka untuk memenuhi keperluan berubah-ubah sektor pakar ini.

2015

Syarikat gabungan, HTS Industriebau ditubuhkan dengan pengkhususan dalam reka bentuk dan pembuatan struktur bingkai keluli yang mudah ditegakkan.

2017

RÖDER HTS HÖCKER GmbH melancarkan semula bahagian tentera sebagai Tempat Perlindungan Penempatan Pantas (Rapid Deployment Shelters) HTS dengan laman web khusus yang baharu.Reka Bentuk & Pembuatan

Baca lebih lanjut mengenai pelbagai keupayaan dan kemudahan reka bentuk dan pembuatan kami.

Baca Lebih Lanjut